HVIDOVRE NYT UDGÅR PGA. HELLIGDAG

Nyt fra Hvidovre Nærradio
Hvidovre Nyt udgår den 29. maj på grund af 2. pinsedag

Men fortvivl ikke, hvis man har lyst til at høre lidt om hvorfor vi har helligdagen, har vi lagt et kort indslag ind, som fortæller lidt om dette. Det er Marianne Bro Jørgensen fra Viborg Statsbibliotek som har indtalt denne orientering. Den er nemlig én af de officielle flagdage vi har i Danmark.

Hvidovre Nyt er tilbage igen i normal form tirsdag den 30. maj klokken 10:30 på 95,2 FM. Vi ønsker alle vore lyttere, sponsorer og samarbejdspartnere en rigtig skøn Pinsepause.

Seneste nyt

KOMMUNALBESTYRELSESMØDE

Hvidovre Nærradio transmitterer direkte fra byrådssalen fra kl. 18:00. Mødes genudsendes efterfølgende hver tirsdag fra kl. 18:00 indtil nyt møde afholdes.

Læs mere >

INTEGRATIONSPRIS OG STATUS PÅ ÅRET MARKEDSDAGE FORAN RÅDHUSET

På lørdag i programmet “Aktuelt i Hvidovre” fra klokken 13:00 til 14:00, er der fokus på Integrationsprisen, der blev uddelt Tirsdag den 12. september på Kulturhus Risbjerggaard samt lidt indslag fra HIFs Gamle Kæmpers marked, hvor vi har snakket med Anders Liltorp om de udfordringer og tanker der er forbundet

Læs mere >

UDSENDTES FLAGDAG MARKERET I HVIDOVRE

Aktuelt i Hvidovre har i morgen fokus på Veteranernes flagdag den 5. september. Vi har flere indslag som er en tale af borgmester Anders Wolf Andresen samt Ejer og stifter af SpyBrew, Jens Lynge Larsen. Vi kigger også på Kenneth F. Christensens udmelding om at trække sig fra Socialdemokratiet i

Læs mere >

Denne hjemmeside anvender cookies og for at se alt indhold bør du acceptere de nødvendige cookies.  Læs mere