Hjælp os med de lokale nyheder

Har du lyst til at arbejde for Hvidovre NærRadio, så er du mere end velkommen til at kontakte os for at drøfte diverse arbejdsmuligheder.
Vi leder løbende efter flere medarbejdere, der brænder for musik. Enten til at arbejde sammen med os frivilligt, freelance, i løntilskud etc.

Vi er en mindre forening, som er drevet af ildsjæle og gode samarbejdspartnere. Vi lever af sponsorater og vores gode medarbejdere.
Vi har et uformelt og rummeligt arbejdsmiljø med plads til den enkeltes behov.

Om radioen

Hvidovre NærRadio (HNR) er Danmarks ældste lokalradio og er placeret i Hvidovre.

Den blev stiftet i 1983 og har siden da forsynet Hvidovre og omegns borgere med mange musikgenre fra hele kartoteket, med spændende taleradio, oplysningsprogrammer og interviews.

Lokal og nærværende er nøgleordene. Segmentet som radioen henvender sig til er primært det ældre publikum – men der arbejdes på også at få de unge med i lytterskaren, hvor vi forsøger at imødekomme flere aldersgrupper.

Hvad kan HNR?

Hvidovre NærRadio blev dannet i 1983, som en forening, støttet af forskellige samarbejdspartnere og fonde. Det primære formål er at sende god lyd i øregangene på lytterne – og interessante programmer. Men foreningen har også et større mål: Nemlig at bidrage til Hvidovres kulturliv og lokale fællesskaber.

Radioen giver mulighed for lokale borgere at komme tættere på hinanden i et fællesskab dyrket af interesse for bl.a. musik, lyd, og
programmer på tværs af alder og baggrund. Radioen er også til for borgeren som ekstra talerør, så sidder du inde med noget, du kunne tænke dig at resten af Hvidovre skal høre, er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Radioen er en ikke-kommerciel kanal. Det betyder, at vi ikke bringer reklamer af nogen art. Radioen er heller ikke – og har aldrig været – tilsluttet noget politisk parti eller religiøs bevægelse. Alle, som siger noget i radioen, enten som vært eller ved interview, er ansvarlig for deres egne meninger.

Sponsorer

Denne hjemmeside anvender cookies og for at se alt indhold bør du acceptere de nødvendige cookies.  Læs mere