Ugens sendeplan

00:00 – 12:00

Fra Arkivet

Som programmet præsenteres er det aktuelle indslag blandet med indslag fra vores store arkiv. Interviews og begivenheder fra dengang og nu.
 
 
 

12:00 – 13:00

Skibet er ladet med…

“Skibet er ladet med…” er et musikprogram med vægt på den voksne lyttergruppe. Programmet indeholder kunstner portrætter samt forskellige tema- og musik-udsendelser. Musikken er fra 50’erne og op til i dag

Vært: Christian Fisker

13:00 – 14:00

Reggae Moods.

Ideen med programmet er at udbrede kendskabet til reggaemusikken og dens subgenrer, dog altid med stor fokus på roots reggae. I dag præsenteres hovedsagligt nye udgivelser, men også med nogle tilbageblik når det er relevant.

Vært: Henning Jonsen

14:00 – 15:00

Flashback

Forstil dig at du sidder til en fest eller på et hyggeligt værtshus i selskab med gode venner. I lokalet står en jukeboks, hvor folk skiftes til at vælge musikken. Musikken er en skøn blanding fra 50ernes rock’n’roll til øjeblikkets hitlister. Sådan et program er ”Jukeboxen”.

Vært: Rene Mikkelsen

15:00 – 16:00

Pausefisk

Programmet kigger på musikken som vi husker men har glemt med tiden. Programmet dykker ned i musikken og giver dig baggrunden for den. Fra tid til anden har studieværten en medstudievært i programmet samt gæster i studiet.

Vært: Peter Skytte Ribergaard

16:00 – 17:00

Jazzmagasinet

Programmet leverer primært New Orleans og Dixieland jazz. Indimellem også swingmusik eller bigband musik. De to værter deler gerne ud af deres viden om denne type jazz, og fortæller om både musikken og musikerne mellem jazz-tonerne.

Vært: John Macko & Ole Holde

17:00 – 18:00

Marcs Musiktime (G)

Marc blander musikposen grundig hver gang og giver dig de bedste hits og god viden om musikken. Han har løbende gæster i studiet til en hyggelig snak om karriere og musikudgivelser.

Vært: Marc Lee Daugaard

18:00 – 22:00

Musikmaskinen

Programmet kommer godt rundt i musikkens store univers. Der bydes på en masse sjældne genhør – både nye og gamle. Stilen er meget dansk, pop, rock og på en del forskellige sprog.

Vært: Herdis Klintholt

22:00 – 00:00

Fra Arkivet

Som programmet præsenteres er det aktuelle indslag blandet med indslag fra vores store arkiv. Interviews og begivenheder fra dengang og nu.
 
 
 

Denne hjemmeside anvender cookies og for at se alt indhold bør du acceptere de nødvendige cookies.  Læs mere