Børge Nielsen død efter kort tids sygdom

Børge Nielsen 2023

Hvidovre Nærradio har, mandag den 13. november 2023, mistet en meget god frivillig medarbejder igennem 18 år.

Der er tale om Børge Nielsen, som en del af det offentlige Hvidovre kender, som er sovet stille ind i går eftermiddags mellem kl. 13 og 14.

Børge var en meget stor radio entusiast og nåede at være en del af de mange frivillige her på Hvidovre Nærradio i lidt over 18 år.

De sidste mange år har han haft programmet Børge’s Vikarservice. Musikken var meget bred lige fra Dansktop til Pop, Rock’n’roll og nyere moderne toner. En kunstner som han dog aldrig afveg fra i sine udsendelser var Elvis Presley, som havde en meget stor betydning for ham.

Børge havde sin jævne gang her på Hvidovre Nærradio og har ydet en meget stor hjælp i bestyrelsesarbejdet samt under medarbejdermøderne hvor han har været fast ordstyrer de sidste mange år, hvilket han klarede med bravour.

Børge havde også opbygget en lille tradition med at skrive eller ringe til Birgit, Herdis og Finn, hver gang de havde sent deres programmer i radioen for at rose dem og høre dem, hvordan det gik sådan lidt privat. Børge har trofast fulgt alle tre siden deres radiokarrierer startede på andre radioer.

Børge var en medarbejder som rigtig mange frivillige havde et specielt godt forhold til og rigtig god støtte i på hver deres måde. Børge efterlader sig sine forældre i dyb sorg, samt flere søskende og niecer og nevøer. Børge blev 54 år.

Ære være Børge Nielsens Minde.

Seneste nyt

JULE & NYTÅRSLUKKET 2023-2024

I anledningen af julen og nytåret holder kontoret lukket i perioden: 22. december til og med den 1. januar 2023. Det betyder at vi er tilbage igen Tirsdag den 2. januar klokken 11. I mellemtiden er man meget velkommen til at skrive en e-mail til os, som vil blive læst

Læs mere >

Denne hjemmeside anvender cookies og for at se alt indhold bør du acceptere de nødvendige cookies.  Læs mere