INDSLAG FRA 50 ÅRS JUBILÆUM HOS HVIDOVRE GYMNASIUM

Nyt fra Hvidovre Nærradio

Den 7. august 2023 havde Hvidovre Nærradio besøg af Rektor Tania Sheikh Larsen fra Hvidovre Gymnasium og HF til en snak om gymnasiets 50 års jubilæum.
Denne del af udsendelsen blev sendt første gang i Hvidovre Nærradio, Tirsdag den 8. august i programmet “Hvidovre Nyt” fra klokken 10:30 til 11:00. Herefter er den blevet genudsendt en del gange op til selve arrangementet den 17. august hvor vi var forbi gymnasiet og deltog i festlighederne.
I starten af festlighederne var der en del talere:
Først Hvidovre’s Borgmester Anders Wolf Andresens tale til forsamlingen, derefter en af gymnasiets første studenter, John Vildsted fra årgang ’73 og til sidst bestyrelsesformand for Hvidovre Gymnasium, Anders Liltorps tale til forsamlingen. Disse indslag sender vi på mandag i “Hvidovre Nyt” klokken 10:30.

Seneste nyt

KOMMUNALBESTYRELSESMØDE

Hvidovre Nærradio transmitterer direkte fra byrådssalen fra kl. 18:00. Mødes genudsendes efterfølgende hver tirsdag fra kl. 18:00 indtil nyt møde afholdes.

Læs mere >

INTEGRATIONSPRIS OG STATUS PÅ ÅRET MARKEDSDAGE FORAN RÅDHUSET

På lørdag i programmet “Aktuelt i Hvidovre” fra klokken 13:00 til 14:00, er der fokus på Integrationsprisen, der blev uddelt Tirsdag den 12. september på Kulturhus Risbjerggaard samt lidt indslag fra HIFs Gamle Kæmpers marked, hvor vi har snakket med Anders Liltorp om de udfordringer og tanker der er forbundet

Læs mere >

UDSENDTES FLAGDAG MARKERET I HVIDOVRE

Aktuelt i Hvidovre har i morgen fokus på Veteranernes flagdag den 5. september. Vi har flere indslag som er en tale af borgmester Anders Wolf Andresen samt Ejer og stifter af SpyBrew, Jens Lynge Larsen. Vi kigger også på Kenneth F. Christensens udmelding om at trække sig fra Socialdemokratiet i

Læs mere >

Denne hjemmeside anvender cookies og for at se alt indhold bør du acceptere de nødvendige cookies.  Læs mere