INTEGRATIONSPRIS OG STATUS PÅ ÅRET MARKEDSDAGE FORAN RÅDHUSET

Nyt fra Hvidovre Nærradio

På lørdag i programmet “Aktuelt i Hvidovre” fra klokken 13:00 til 14:00, er der fokus på Integrationsprisen, der blev uddelt Tirsdag den 12. september på Kulturhus Risbjerggaard samt lidt indslag fra HIFs Gamle Kæmpers marked, hvor vi har snakket med Anders Liltorp om de udfordringer og tanker der er forbundet med at være socialdemokratiets borgmester kandidat i Hvidovre Kommune.

Vi hører også Sofie Villadsen fra SF og Kenneth Bak fra Konservative om hvordan de har oplevet sæsonen på HIFs Gamle Kæmpers marked anno 2023.

Seneste nyt

KOMMUNALBESTYRELSESMØDE

Hvidovre Nærradio transmitterer direkte fra byrådssalen fra kl. 18:00. Mødes genudsendes efterfølgende hver tirsdag fra kl. 18:00 indtil nyt møde afholdes.

Læs mere >

UDSENDTES FLAGDAG MARKERET I HVIDOVRE

Aktuelt i Hvidovre har i morgen fokus på Veteranernes flagdag den 5. september. Vi har flere indslag som er en tale af borgmester Anders Wolf Andresen samt Ejer og stifter af SpyBrew, Jens Lynge Larsen. Vi kigger også på Kenneth F. Christensens udmelding om at trække sig fra Socialdemokratiet i

Læs mere >

1. BEHANDLING AF BUDGET 2023

Hvidovre Nærradio transmitterer direkte fra byrådssalen fra klokken 18:00. Mødes genudsendes efterfølgende hver tirsdag fra kl. 18:00 indtil nyt møde afholdes sammen med seneste ordinære kommunalbestyrelsesmøde.

Læs mere >

Denne hjemmeside anvender cookies og for at se alt indhold bør du acceptere de nødvendige cookies.  Læs mere