Maria Durhuus’ Folketingsmedlem

MariaDurhuusNov2022
Maria Durhuus har nu haft sit første halve år som Folketingsmedlem og ser tilbage på tiden og hvordan det har ændret hendes måde at arbejde med politik på.

Maria Durhuus er Folketingsmedlem for Socialdemokratiet og er misbrugsordfører.

Hvordan er det gået med at komme i Folketinget og hvordan er det forskellig fra at være kommunalpolitiker? Hvilke konsekvenser har det haft for nærheden, som betyder meget for Maria?

Et emne som også ligger Maria meget på sinde er Psykriatrien. Hvad tænker Maria om projektet, der hedder IPS. (Individuelt planlagt job eller uddannelse med støtte), som er en beskræftigelsesindsats, der er målrettet mennesker med psykiske lidelse eller psykisk sårbarhed og som er motiveret for at komme i job eller uddannelse. HNR har en positiv historie til Maria omkring ovennævnte. Hør hvad Maria tænker om dette i interviewet og hvilken opfordring hun har til andre virksomheder/foreninger på dette område.

Er der allerede nogle emner, Maria vil kunne kigge tilbage på og tænke… “Det har jeg sat en underskrift og dét ved jeg bliver til noget og som jeg er stolt af at jeg har været med til at gennemføre”?

Dette er blot nogle af de mange spørgsmål og emner, som Per Schreiber kommer ind på over for Maria Durhuus.

Hør hendes svar i programmet ”Aktuelt i Hvidovre” som sendes her på Hvidovre Nærradio, lørdag den 12. august 2023 klokken 13:00 til 14:00 og efterfølgende som Podcast, når du har tid. Udsendelsen er optaget den 29. juni 2023 på Christiansborg.

Seneste nyt

KOMMUNALBESTYRELSESMØDE

Hvidovre Nærradio transmitterer direkte fra byrådssalen fra kl. 18:00. Mødes genudsendes efterfølgende hver tirsdag fra kl. 18:00 indtil nyt møde afholdes.

Læs mere >

INTEGRATIONSPRIS OG STATUS PÅ ÅRET MARKEDSDAGE FORAN RÅDHUSET

På lørdag i programmet “Aktuelt i Hvidovre” fra klokken 13:00 til 14:00, er der fokus på Integrationsprisen, der blev uddelt Tirsdag den 12. september på Kulturhus Risbjerggaard samt lidt indslag fra HIFs Gamle Kæmpers marked, hvor vi har snakket med Anders Liltorp om de udfordringer og tanker der er forbundet

Læs mere >

UDSENDTES FLAGDAG MARKERET I HVIDOVRE

Aktuelt i Hvidovre har i morgen fokus på Veteranernes flagdag den 5. september. Vi har flere indslag som er en tale af borgmester Anders Wolf Andresen samt Ejer og stifter af SpyBrew, Jens Lynge Larsen. Vi kigger også på Kenneth F. Christensens udmelding om at trække sig fra Socialdemokratiet i

Læs mere >

Denne hjemmeside anvender cookies og for at se alt indhold bør du acceptere de nødvendige cookies.  Læs mere