RENE RASMUSSEN SJØHOLM I STUDIET

Nyt fra Hvidovre Nærradio

I dagens udgave af “Aktuelt i Hvidovre”, har vi René Rasmussen Sjøholm i studiet. Han har søgt nye udfordringer i sit erhvervsliv efter knap 20 års arbejde hos Hvidovre Kommune under forskellige stillinger. Den seneste som Centerchef for Børn- & Uddannelse.

I den anledning inviterer vi René en tur i studiet til en snak om disse 20 år og lidt om ham som privatperson.

Udsendelsen sendes på lørdag i “Aktuelt i Hvidovre” klokken 13:00 og genudsendes på tirsdag klokken 17:00 og er tilrettelagt og produceret af Per Schreiber.

Seneste nyt

KOMMUNALBESTYRELSESMØDE

Hvidovre Nærradio transmitterer direkte fra byrådssalen fra kl. 18:00. Mødes genudsendes efterfølgende hver tirsdag fra kl. 18:00 indtil nyt møde afholdes.

Læs mere >

INTEGRATIONSPRIS OG STATUS PÅ ÅRET MARKEDSDAGE FORAN RÅDHUSET

På lørdag i programmet “Aktuelt i Hvidovre” fra klokken 13:00 til 14:00, er der fokus på Integrationsprisen, der blev uddelt Tirsdag den 12. september på Kulturhus Risbjerggaard samt lidt indslag fra HIFs Gamle Kæmpers marked, hvor vi har snakket med Anders Liltorp om de udfordringer og tanker der er forbundet

Læs mere >

UDSENDTES FLAGDAG MARKERET I HVIDOVRE

Aktuelt i Hvidovre har i morgen fokus på Veteranernes flagdag den 5. september. Vi har flere indslag som er en tale af borgmester Anders Wolf Andresen samt Ejer og stifter af SpyBrew, Jens Lynge Larsen. Vi kigger også på Kenneth F. Christensens udmelding om at trække sig fra Socialdemokratiet i

Læs mere >

Denne hjemmeside anvender cookies og for at se alt indhold bør du acceptere de nødvendige cookies.  Læs mere