UDSENDTES FLAGDAG MARKERET I HVIDOVRE

Nyt fra Hvidovre Nærradio

Aktuelt i Hvidovre har i morgen fokus på Veteranernes flagdag den 5. september. Vi har flere indslag som er en tale af borgmester Anders Wolf Andresen samt Ejer og stifter af SpyBrew, Jens Lynge Larsen.

Vi kigger også på Kenneth F. Christensens udmelding om at trække sig fra Socialdemokratiet i Hvidovres kandidatur til borgmester posten og lade Anders Liltorp gå efter denne for partiet til først kommende kommunalvalg i 2025. Kenneth har været i studiet til en snak om tingene i programmet “Aktuelt i Hvidovre” i morgen klokken 13:00 til 14:00 på Hvidovre Nærradio.

Seneste nyt

KOMMUNALBESTYRELSESMØDE

Hvidovre Nærradio transmitterer direkte fra byrådssalen fra kl. 18:00. Mødes genudsendes efterfølgende hver tirsdag fra kl. 18:00 indtil nyt møde afholdes.

Læs mere >

INTEGRATIONSPRIS OG STATUS PÅ ÅRET MARKEDSDAGE FORAN RÅDHUSET

På lørdag i programmet “Aktuelt i Hvidovre” fra klokken 13:00 til 14:00, er der fokus på Integrationsprisen, der blev uddelt Tirsdag den 12. september på Kulturhus Risbjerggaard samt lidt indslag fra HIFs Gamle Kæmpers marked, hvor vi har snakket med Anders Liltorp om de udfordringer og tanker der er forbundet

Læs mere >

1. BEHANDLING AF BUDGET 2023

Hvidovre Nærradio transmitterer direkte fra byrådssalen fra klokken 18:00. Mødes genudsendes efterfølgende hver tirsdag fra kl. 18:00 indtil nyt møde afholdes sammen med seneste ordinære kommunalbestyrelsesmøde.

Læs mere >

Denne hjemmeside anvender cookies og for at se alt indhold bør du acceptere de nødvendige cookies.  Læs mere