Ugens sendeplan

00:00 – 12:00

Fra Arkivet

Som programmet præsenteres er det aktuelle indslag blandet med indslag fra vores store arkiv. Interviews og begivenheder fra dengang og nu.
 
 
 

12:00 – 13:00

Skibet er ladet med…

“Skibet er ladet med…” er et musikprogram med vægt på den voksne lyttergruppe. Programmet indeholder kunstner portrætter samt forskellige tema- og musik-udsendelser. Musikken er fra 50’erne og op til i dag

Vært: Christian Fisker

13:00 – 14:00

Jukeboxen…

Forstil dig du sidder til en fest eller på et hyggeligt værtshus i selskab med gode venner. I lokalet står en jukeboks, hvor folk skiftes til at vælge musikken. Musikken er en skøn blanding fra 50ernes rock’n’roll til øjeblikkets hitlister. Sådan et program er ”Jukeboxen”.

Vært: Lars Rytter Sørensen

14:00 – 15:00

Flashback

Forstil dig at du sidder til en fest eller på et hyggeligt værtshus i selskab med gode venner. I lokalet står en jukeboks, hvor folk skiftes til at vælge musikken. Musikken er en skøn blanding fra 50ernes rock’n’roll til øjeblikkets hitlister. Sådan et program er ”Jukeboxen”.

Vært: Rene Mikkelsen

15:00 – 16:00

Pausefisk

Programmet kigger på musikken som vi husker men har glemt med tiden. Programmet dykker ned i musikken og giver dig baggrunden for den. Fra tid til anden har studieværten en medstudievært i programmet samt gæster i studiet.

Vært: Peter Skytte Ribergaard

16:00 – 17:00

Jazzmagasinet

Programmet leverer primært New Orleans og Dixieland jazz. Indimellem også swingmusik eller bigband musik. De to værter deler gerne ud af deres viden om denne type jazz, og fortæller om både musikken og musikerne mellem jazz-tonerne.

Vært: John Macko & Ole Holde

17:00 – 18:00

Café Danmark

Café Danmark er dansk musik i radioen. Der spilles musik fra danske bands og kunstnere, som Ray dee Ohh, Gnags, Thomas Helmig, Aqua, Christoffer, Michael Falch, Dodo, Medina, TopGunn, Alberte, Moonjam og mange flere.

Vært: Daniel B. Jørgensen

18:00 – 22:00

Stjernedrys

Er du til nostalgiens forunderlige verden og drømmer du om at høre noget af det mest sjældne musik, der ikke bare er til at få fat i – så er Stjernedrys programmet for dig.

Vært: Finn Hallum

22:00 – 00:00

Fra Arkivet

Som programmet præsenteres er det aktuelle indslag blandet med indslag fra vores store arkiv. Interviews og begivenheder fra dengang og nu.
 
 
 

Denne hjemmeside anvender cookies og for at se alt indhold bør du acceptere de nødvendige cookies.  Læs mere